Bezig met verwerken van uw product...
Er bevinden zich nog geen producten in het winkelmandje!

Een overzicht van onze meest gestelde vragen.

Betaling

Bestellingen moeten eerst worden betaald alvorens ze geproduceerd en verzonden worden. Na opmaak van het ontwerp en betaling verwerken we de bestelling.

Levertermijn

Bij Mr. Textile hanteren we een levertermijn van 24 uur. Bestellingen tot 12 uur smiddags worden de volgende dag via de koerdienst DPD geleverd.

We zijn echter niet verantwoordelijk dat de goederen niet tijdig geleverd kunnen worden indien deze reeds in het bezit van de koerdienst zijn.

Onze maximale levertermijn is 8 werkdagen tenzij anders vermeld bij het product zelf.

Per product kun je zien welke levertijd er geldig is volgens het aantal bestelde artikelen. Hou er rekening mee dat van zodra DPD bij ons de pakketten komen afhalen wij geen verantwoordelijkheid meer kunnen dragen over de levertermijn tot het pakket afgeleverd is op de bestemming of terug bij ons aankomt. 

Retour

Onze goederen kunnen niet retour verzonden worden aangezien deze gepersonaliseerd zijn en dus niet meer verder kunnen verkocht worden.

Voorgedefinieerde goederen kunnen wel naar ons geretourneerd worden op eigen kosten. Gelieve een blad bij de bestelling te voegen met de gewenste maat. Na ontvangst van je geretourneerd pakket versturen wij gratis de nieuwe maat terug naar het opgegeven adres.

Koerierdienst

Bij Mr. Textile werken we samen met DPD voor de leveringen, deze komen zich 1x aanbieden. Bij afwezigheid kun je je pakketje gaan afhalen in het dichtst bijzijnd afhaalpunt. Meer informatie kun je terug vinden op de link bij je bestelling.

Gelieve wel steeds de gegevens correct in te vullen.

Je kunt ten allentijde zelf je pakketje volgen via de DPD site, tevens is er de mogelijkheid je levering zelf te wijzigen, hiervoor ontvang je de dag van levering een mail (opgelet, deze kan soms bij SPAM of ONGEWENST terecht komen)

Kostprijs levering

Het versturen van uw pakketje kost 4€ (BE), 6€ (NL) en 8€ (LU).

Er kunnen op bepaalde momenten acties zijn waarbij de leveringen gratis verzonden worden, dit zal duidelijk zichtbaar zijn op de webshop.

 

GRATIS levering vanaf 150€!

Ontwerpen

Op onze webshop kun je zelf uw producten personaliseren of een voorgedefinieerd product bestellen.
Zorg er steeds voor dat de opdruk binnen de voorgedifinieerde lijnen valt zodat uw product perfect gedrukt zal worden.

Let er wel steeds op dat er geen fouten in het ontwerp staan, we zijn echter niet verantwoordelijk hiervoor.

indien je iets specifieks wenst te hebben kun je altijd een aanvraag indienen mits betalen van een meerprijs

Subliem idee ?

Heb je een subliem idee die nog niet op onze webshop beschikbaar is? Je kunt steeds bij ons een aanvraag indienen en we proberen je met onze beste wil te helpen dit te realiseren!

We beschikken tevens nog uit een groot assortiment textiel waarbij we de mogelijkheid geven deze te personaliseren zonder dat je genoodzaakt bent grote afnemes te nemen!

Maattabel sweaters

Dames XS: 62/50    

Dames S: 64/52 cm           Heren S: 69/51 cm

Dames M: 66/54 cm          Heren M : 71/53 cm

Dames L: 68/56 cm           Heren L: 73/55 cm

Dames XL: 69/58 cm         Heren XL: 75/57 cm

Maattabel Tshirt

Maattabel Tshirts:

 

Dames S: 61/41 cm         Heren S: 69/5 cm

Dames M: 63/44 cm         Heren M: 72/53 cm

Dames L: 65/47 cm          Heren L: 74/56 cm

Dames XL: 67/50 cm        Heren XL: 76/58 cm